HalalTrip Uygulamasını Kullanma Rehberiniz

By Halal Trip | 18, Aug, 2017
HalalTrip Uygulamasını Kullanma Rehberiniz
Eğer siz de sık seyahat eden bir Müslüman Gezginseniz HalalTrip uygulması sahip olduğu özelliklerle tam size göre bir uygulamadır. Olmazsa olmaz tüm gereksinimlerin düşünüldüğü uygulamada seyahatiniz sırasında ihtiyacınız olan her şeye çevrim içi ve çevrim dışı olarak ulaşabileceksiniz.
Hazırladığımuz uygulama rehberinde seyahatlerinizde ve günlük yaşamınızda uygulamımızda bulunan özellikleri nasıl kullanabileceğinizi kısaca açıkladık.  
 
 
Kredi - giphy.com
 

1) Uçuş İçi Namaz Vakti Hesaplayıcısı

 
Uçuşlarınız sırasında namaz saatlerini hesaplama sorunuyla karşı karşıya kaldıysanız, bu özelliğimiz sizin için bir çözüm olacaktır. Artık HalalTrip Mobil Uygulamasıyla uçuştayken Namaz Vakti Hesaplayıcısı ile bir Namazlarınızı vaktinde kılabilirsiniz. Bu özellik, çevrimdışı veya uçuş modunda erişilebilirdir ve uçarken dahi yaklaşan namaz saatlerinizden haberdar edilmek için hatırlatıcı bildirimler gönderir. (Bildirim ayarlarını açtığınızdan emin olun.)
 

2) Kıble Yönü

 
Seyahat ederken Kıble yönünün belirlenmesindeki zorluk, Müslümanlar'ın karşılaştığı bir diğer sık karşılaşılan sorundur. HalalTrip Mobil Uygulaması mobil bir Kıble pusulasıyla benzersiz bir Kıble Yönü Bulma Özelliği sunar. İhtiyacınız olan şey, aktif bir internet bağlantısı ve konum servislerinin uygulama için açık olmasıdır.
 

3) Seyahat Duaları

 
Resim Kredisi - www.pinterest.com

HalalTrip mobil uygulaması aynı zamanda iyi niyetli olarak her zaman erişebileceğiniz şekilde bazı seyahat Dualarını da bünyesinde barındırır. Dua’lar İngilizce, Arapça ve Türkçe olarak bulunmasının yanı sıra Arapça ses kayıtarıyla da kullanımınıza sunulmuştur.
 

4) Müslüman Dostu Seyahat Paketleri

 
Müslüman dostu seyahat paketlerine tek bir tıkla ulaşın ! Mobil Uygulama,, Müslüman gezginlerin tüm inanç temelli gereksinimini karşılamak üzere titizlikle hazırlanmış, dünyanın çeşitli yerlerindeki seyahat ve tatil paketlerinin büyük bir koleksiyon olarak sunmaktadır. Bir sonraki geziniz adına ilham almak için ailelere özel, tatil amaçlı, balayı ve İslami turlar gibi birçok farklı tura göz atabilirsiniz!
 

5) Şehir Kartları 

 
HalalTrip'in eşsiz şehir kart özelliği, Müslüman gezginlere ithaf edilen dünyanın ilk seyahat belgesidir. Kartlar seçtiğiniz şehirde popüler cazibe merkezleri, en gözde gezi yerleri ve Helal restoranları bir araya getirerek size eşsiz bir gezi deneyimi sunmayı amaçlıyor.
 

6) Çevremde Ara Özelliği

 

HalalTrip uygulamasını yakınınızdaki Camileri, helal restoranları, cazibe merkezlerin ve daha fazlasını bulmak için kullanabilirsiniz. Ayarlardan bulunduğunuz yeri açmanızın ardından uygulama size en yakın Camilleri, Helal Restoranları ve Cazibe merkezlerini göstermesinin yanısıra bulunduğunuz yere bağlı olarak yakınınızdaki tüm ilgi çekici yerleri ve oraya gitmek için gereken süreyi ve tahmini süreyi gösterecektir. Seyahat hiç bu kadar kolay olmamıştı!

 

7) Paylaşma Özelliği

Seyahat tecrübelerinizi neden Dünyadaki sayısız diğer Müslüman gezginlerle paylaşmıyorsunuz? Diğer Müslüman gezginlere ulaşın ve onları seyahatlerinizi eşsiz kılan şeyleri açıklayıp Müslüman olarak nasıl daha rahat seyahat edeceğinizle ilgili ipuçları verin.
Ücretsiz seyahat uygulaması, hem Apple hem de Android platformlarında indirilebilir durumda. Dünya genelinde yüzbinlerce Müslüman gezgin tarafından indirilen uygulama şimdiden Müslüman gezginler arasında en popüler seyahat uygulamalarından biri haline geldi.
 
Uygulamaları aşağıdaki linklerden hemen indirebilirsiniz.
 
 

Leave a comment